Ласкаво просимо до приєднатися до Lutong у Китаї у Automech Formula 2017

Automech Formula 2017 9


Ласкаво просимо до приєднатися до Lutong у Китаї у Automech Formula 2017
Адреса: Каїрський міжнародний конгресно-виставковий центр
Стенд № 5.E208
Час: 10-12 грудня 2017 року

Automech-формула, Каїрський міжнародний автосалон, є прем'єрською та найпрестижнішою подією для автомобільної промисловості на Близькому Сході та Північній Африці (МЕНА). Компанія Automech-Formula народилася з глибокими корінням на ринку на основі накопиченого досвіду історії 23 послідовні версії з 1994 року.

Китайський завод Lutong Parts прийме участь у Міжнародному автосалоні в Каїрі Automech Formula 2017, наш стенд знаходиться в 5.E208. AUTOMECH FORMULA - це 3-денна подія, що проходить з 10 по 12 грудня 2017 року в Каїрському міжнародному конгресно-виставковому центрі (CICC) в Каїрі, Єгипет.

Знайдіть нас у стенді 5.E208, щоб побачити, зрозуміти та зрозуміти вплив рішень для впровадження палива на сільськогосподарські, промислові та морські вимоги Китаю Лутун. Ми тепло запрошуємо закордонних агентів та клієнтів відвідувати кабіну. Ми раді представити нашу нову продукцію, включаючи ротор головного угруповання, головний ротор DPA, насадку для дизельного двигуна, дизель-плунжер, дизельний паливний інжектор, клапан доставки, деталі та комплектуючі для насосів VE, а також наші нові продукти для дизельних форсунок та форсунок. Більше 2000 видів деталей та аксесуарів для інжекції дизельного палива виробляються в Китаї Лутонг, всі вони відповідають екологічним стандартам від Euro II до Euro III. Система управління якістю виробництва дизельних деталей сертифікована відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008. Наше підприємство з паливних інжекцій дозволяє двигунам відповідати вимогам щодо збільшення викидів, одночасно максимально збільшуючи економічність та продуктивність палива.

China Lutong Parts Plant, is a professional OEM & aftermarket parts supplier which specialized in high quality diesel fuel injection parts & locomotive diesel engine parts with a long history, Our main products include Head Rotor(VE Head Rotor,Perkins Head Rotor),Diesel Nozzle,Diesel Plunger,Diesel Elements,Diesel Injectors,Delivery Valve,Cam Disk,Drive Shaft,Repair Kits,Feed Pump,Roller Ring,VE Pump Parts,Nozzle Tester,Test Bench,Common Rail Injector,Common Rail Nozzle,Common Rail Injector Control Valve.and so on.


Як відомий Виробник, Трейдер та Постачальник систем впровадження дизельного палива, включаючи насоси ВЕ, головний ротор, форсунки для палива та інжекторні форсунки. Ми прагнемо надати нашим клієнтам чудове післяпродажне обслуговування та якісні запасні частини. Стандартна якість та надійність OE-стандарту, що постачаються після продажу, становлять величезну цінність для наших клієнтів.

Ми щиро запрошуємо вас приєднатися до нас на подію, щоб поділитися з вами останніми розробками та технологіями автомобільної промисловості.

Equipment Gasket

Equipment Gasket ,Stainless Steel Gaskets,Gasket For Various Equipment,Non-Standard Shims Of Various

Ningbo Metal Sharing Supply Chain Management Co., Ltd , https://www.sheetsharing.com

This entry was posted in on